Trenger du is til event, arrangement eller arbeidsplass? Norges beste iskrem får du her!

Kulinaris på kolbotn er en tungvekter i nisjeismarkedet med sine rundt 500 tonn is i året. De startet med ambisjoner om å lage is til restauranter og cafeer med andre og mer spennende smaker og råvarer enn det som var tilgjengelig. I dag handler det kun om en ting: Å lage verdens beste iskrem og sorbet!

Cielo er stolte av å kunne tilby det vi mener er Norges beste is. Besøk Cielos utsalg på Sirkus shopping i Trondheim og prøvesmak. Du kommer ikke til å bli skuffet!

Vi tilbyr servering av Is på din arbeidsplass i Trondheim (les mer lenger ned)

Vi kommer og serverer på din arbeidsplass!

Cielo har lang erfaring med servering av is til ulike arrangementer og events.  I sommermånedene tilbyr vi derfor servering av Norges beste iskrem fra disk til din arbeidsplass eller arrangement. Dette er noe vi allerede gjør ofte i Trondheimsområdet med stor suksess så nå kan alle som ønsker det booke isservering til sin arbeidsplass.

Ta kontakt på ordre@cielo.no eller ring 46866540 for mer informasjon

«Wow, for en start. Fy fader for en is, her er det vanskelig å spare på superlativene. I Cielo-baren på Sirkus Kjøpesenter selger de is fra Kulinaris, produsert på Kolbotn. Og gutta på Kolbotn kødder ikke med iskremen. Her er det ekte og autentiske smaker hele veien. Cielobaren har veldig godt utvalg av smaker og en lang rekke med strøssel. Pasjonsfruktsorbeten er frisk og fruktig, fantastisk konsistens og herlig gulfarge. Det samme med bringebærsorbeten. Og vaniljeiskremen.. Det er sånn vaniljeis skal være, dette burde være malen. Herlig gulfarge fra eggeplommer og sorte prikker av vaniljefrø og nydelig kremet konsistens. Og smaken? Den aller beste vaniljeiskremen undertegnede har smakt. Tydelig smak av eggeplommer og ekte vanilje, langt fra kjedelig, som vaniljeis kan være. Ingen tvil, dette blir full pott.»

Terningkast: 6
Les artikkelen publisert av trd.by i 2017
LINK