Morsdag og Valentines

CieloNyheter

Morsdag Det er tida på året for å hedre mor – en dag alle mødre gleder seg til. Hva med å gi henne en deilig eske med sjokoladekonfekt? Ja, det fortjener hun! Valentines Day Deretter er det romantikken som skal pleies litt ekstra. Vi har egne esker for Valentines som er med som en viktig del av en romantisk aften hvor … Read More

Nyåpning av Cielo på Solsiden i morgen!

CieloNyheter

1 dag igjen Det er enda litt som skal på plass før den store åpningensdagen. Skiltet over isbaren skal henges opp, varer skal fylles på til randen og alt av utstyr skal fungere. Dette blir et spennende døgn for alle involverte! Her kommer herlige varianter med yoghurtis. Boksene her fylles med all verdens topping slik som fersk frukt, marshmallows og … Read More

Yoghurtis på Solsiden

CieloNyheter

Om ikke lenge river vi ned den gamle innredningen vår på Solsiden Kjøpesenter i Trondheim og bygger opp en ny spennende isbar hvor folk tapper yoghurtis selv. Vi gleder oss! Les mer om dette fra Adresseavisens artikkel her.

Valentines Day og Morsdag

CieloNyheter

Valentines Day og Morsdag Morsdagen i år er 9. Februar, og Valentines Day er 14. Februar. Værsegod – da kan dere markere disse dagene i kalenderen slik at man ikke glemmer sin elskede eller sin kjære mor. Det kan jo være lett å glemme å sette pris på menneskene rundt deg i den travle hverdagen. Gi en liten oppmerksomhet til noen … Read More

Facebook Konkurranse

CieloNyheter

Sjekk ut vår Facebook konkurranse hvor du kan vinne gavekort opp til 1000 kroner i nettbutikken! Andre- og tredjeplass får også premier! Klikk på bildet :-)

Hvordan lage Sansibar Sjokolade

CieloOm Sjokolade

Sansibar Sjokolade Sansibarplaten er en ren og smaksrik sjokolade. Den oppsto i 2008 fra intet annet enn tre hoder som ville kombinere noe litt utenfor boksen. Resultatet var ristede sesamfrø og havsalt i en plate av melkesjokolade. Samme året vant den prisen for «Mest innovative produkt» ved Oi Trøndersk Matfestival. En kjempeflott matfestival i Trondheim sentrum på sommeren som vi … Read More

Akevittsjokolade til Jul

CieloOppskrift

Imponér En hvilken som helst svigermor vil bli gledelig overveldet av denne kryddrete rakkerern. Den kan serveres som dessert eller som tillegg til avec`en etter en fortreffelig middag, men bør serveres før man inntar for mye av det gode på drikkevarefronten. Det eneste som kreves er litt tålmod og dedikasjon. Dette er akkurat slik vi lager den på Cielo Sjokolademakeri … Read More

Julegave til å spise opp

CieloNyheter

Det sies at de beste gavene er de man kan spise. Dette stemmer altså på en såkalt prikk. Vi har pakket kurver med et godt utvalg av våre beste produkter i tre forskjellige størrelser. Disse inneholder blant annet konfektesker med sesongbiter slik som Akevitt og Rømmegrøt. Vi er helt sikker på at de som får en slik under treet i … Read More

Komponere Selv

CieloNyheter

På våre utsalgssteder har alltid kundene hatt muligheten til å plukke ut de konfektbitene de har lyst på, la det være en stk av alle sortene – eller femten Cookies & Cream. Dette har ikke vært så enkelt for de som ikke har en Cielo rett ned i gata. Nå kan du endelig velge de sjokoladebitene du liker best. Hvis … Read More

Sjokoladens Historie

CieloOm Sjokolade

Uten Sukker Når de fleste hører ordet sjokolade, tenker vi på en plate, en konfekteske eller til og med en julenisse innpakket i gullpapir. Man tenker ganske raskt også på ordene «spise den – nå!». Det har ikke alltid vært slik at sjokolade var søtt og spiselig i fast form. I 90% av sjokoladens lange historie var den en drikk … Read More